Robin Hood maskerad och kläder

Det är inte en riktig maskeradfest utan Robin Hood, denna legendariska karaktär känner väl alla till och mottot "Ta från de rika och ge till de fattiga" är ju fint och så, men trikåer och pilbåge är riktigt häftigt. Så dra på en att med en fjäder i och spänn bågen för maskeradfest ska det bli. Här finns 8 robin hood maskeradkläder som passar såväl kvinnor, barn och män. Vi hittade Robin Hood Maskerad hos Partyhallen, Coolstuff.

119:-Robin Hood Barn Maskeraddräkt Budget

Vem är det som stjäl från de rika och ger till de...

149:-Robin Hood Kostym Maskeraddräkt

Förvandlas till Robin Hood med enkla grepp. Bli de...

199:-Kvinnlig Robin Hood Maskeraddräkt Budget

Kanske få känner till den kvinnliga Robin Hood? Me...

399:-Robin Hood Deluxe Maskeraddräkt

I Sherwood-skogen bor en kändis som är extra popul...

119:-Robin Hood Barn Maskeraddräkt

Robin Hood är de fattigas räddare i nöden. I den h...

249:-Red Riding Hood Dräkt Barn

Om du är på jakt efter en passande klänning för en...

149:-Robin Hood Maskeraddräkt Barn Small

Mot Sherwoodskogen! I denna maskeraddräkt förvandlas du till...

149:-Robin Hood Maskeraddräkt Barn Medium

Mot Sherwoodskogen! I denna maskeraddräkt förvandlas du till...

Robin Hood maskeradkläder

Om man vill imponera på både filmfans och historieintresserade så kan det vara en god idé att komma som Robin Hood till maskeraden. Eller varför inte klä ut sig till någon av hjältens vänner eller fiender? Idag finns ett stort utbud av dräkter som hjälper en att förvandlas till Lady Marion, Sheriffen av Nottingham, Prins Fattig eller en kvinnlig krigare.

Väljer man att spela Robin själv så går det lätt att finna både enkla kostymer och mer eleganta varianter. Tycker man om att visa sig från den tuffare sidan så kan man köpa en lädervariant och lägga några extra slantar på ett ståtligt svärd. Självfallet går det bra att klä sig som berättelsens huvudperson oavsett vilken klädstorlek man har eller vilket kön man tillhör. Numera hittar man Robin Hood-utstyrslar för såväl kvinnor som barn. För den som vågar det där lilla extra så finns det t.o.m. förföriska varianter.