Sherlock Holmes maskerad och utklädnad

Vi hittade Sherlock Holmes Maskerad hos Partyhallen.

69:-Detektiv Sherlock Hatt

Den stora detektiven Sherlock Holmes gjorde denna...

Sherlock Holmes maskeradkläder

Förvandla dig själv till den skarpsinnige mästerdetektiven från 221B Baker Street i London, allas vår Sherlock Holmes. Som Sherlock Holmes kan du hålla förhör och ställa närgångna frågor utan att väcka allt för mycket anstöt hos andra maskeradgäster - mycket praktiskt. Andra tänkbara sysslor är såklart brottsplatsundersökningar och intensiv piprökning. Kom ihåg att Sherlock Holmes är mycket noggrann med detaljer och kan dra en mängd slutsatser av exempelvis människors utseende och klädsel.

Den berömde problemlösaren Sherlock Holmes mest iögonfallande attribut är den hellånga rocken och mössan med uppfällda öronklaffar. Komplettera gärna med ett förstoringsglas och pipa för en fulländad engelsk detektivlook. En lösmustasch kan slutligen bli pricken över i:et när du ikläder dig rollen som världens mest namnkunniga detektiv.

Har du en vän som också gillar att klä ut sig? Grattis, då kan ni både bilda den berömda duon Sherlock Holmes och Doktor Watson. Sherlock Holmes har nämligen en ständig följeslagare, Doktor John H. Watson, som är både lojal och duktig på att lösa brott.