Zorro maskerad och kläder

Vad behöver man för att bli Zorro? Hmm, en mask, en hatt, ett svärd och givetvis en mantel! Allt i svart så klart. Här har vi samlat allt det, både separat och i paket. Du hittar 5 produkter som hjälper dig att bli Zorro på nästa maskerad eller fest. Veva ditt Zorrosvärd mot onskan eller stirra förföriskt på någon genom din Zorromask så imponerar du garanterat. Vi hittade Zorro Maskerad hos Partyhallen.

699:-Muskulös Zorro Maskeraddräkt

Med den här maskeraddräkten är det ingen tvekan...

59:-Zorro mask med Svärd Barn

...

249:-Zorro Svärd

Elegant och smidigt svärd som Zorro använder fö...

399:-Muskulös Zorro Deluxe Barn Maskeraddräkt

Bli Zorro, den maskerade hämnaren och folkets fö...

399:-Zorro Maskeraddräkt Budget

För att klä ut sig till en hjälte med stil blir...

Zorro maskeradkläder

Är du en person med ett starkt rättvisepatos så är det troligt att du drömt om att gå till maskeraden som Zorro. Berättelsen om den tafatte överklassynglingen Don Diego de la Vega, som på nätterna förvandlar sig till den svartklädde hjälten, är lika älskad idag som när den först publicerades 1919. Numera går det att hitta mängder av varianter på maskeradutstyrslar för den som vill bli hjälte för en kväll.

Vill du se ut som en typisk Zorro så finner du en uppsjö av mexikanska huvudbonader, banditögonmasker, långa kappor och ljusa svärd. Är du däremot den typen av maskeradbesökare som vill att dina vänner ska få undra om det faktiskt är Zorro du klätt ut dig till, så finns det mer diskreta varianter. Ibland kan det räcka att du sätter på dig ett par svarta byxor och en stilig svart volangskjorta. Har du en yngre kompis som vill följa med på maskeraden så finns det självfallet Zorro-kläder även för de minsta.